Pont St. Maxence 14 september 2019.

 

De afsluiter van het seizoen werd een prima vlucht onder goede omstandigheden. De noordoosten wind maakte het wel tot een iets zwaardere vlucht maar dat mag best. In concours 2.062 duiven van 119 deelnemers. De snelste duif vloog bijna 75 kilometer per uur en de laatste prijsduif vloog nog bijna 66 kilometer per uur.

De laatste vlucht betekent dat ook voor de categorie Natour de eindstanden van de kampioenschappen opgemaakt zijn. Hokkampioen is met voorsprong geworden Hok Reijnen-Bolton-Hoogh uit Alphen gevolgd door Gert van den Bogaard uit Rijen en de Comb. L. Stabel & Zn. uit Goirle. De beste duif is van de Comb. L. Stabel & Zn. uit Goirle.

Ik wil onze rekenaars bedanken voor hun accurate werkzaamheden en natuurlijk al onze vrijwilligers van de verenigingen, mijn college bestuursleden en natuurlijk onze sponsors en last but not least onze deelnemers.

 

De TOPTIEN

 

De 4e vluchtoverwinning van dit jaar voor de Comb. Aarts-Santegoets uit Riel. Daarbij werden ook nog even de prijzen 2 en 4 gewonnen en hier was de eerste getekende bij. En wat te denken van 38 prijzen van 40 ingekorfde duiven. Proficiat.

Antoon Snoeren van de KPV Kaatsheuvel wint de prijzen 3 en 10 en een hoog prijspercentage.

Gert van den Bogaard uit Rijen zit er natuurlijk weer bij en wint de 5e prijs.

Op de 6e plaats de Comb. L. Stabel & Zn. uit Goirle en ook nog even 56 prijzen van de 69 ingekorfde duiven.

De prijzen 7, 8 en 9 zijn voor het tophok Reijnen-Bolton- Hoogh uit Alphen en 25 prijzen van 27 ingekorfde duiven is ook grandioos.

Christ van der Linden

 

 

Orleans 14 september 2019.

 

De afsluiter van het seizoen werd een prima vlucht onder goede omstandigheden. De noordoosten wind maakte het wel tot een iets zwaardere vlucht maar dat is geen enkel probleem voor jonge duiven die al verschillende keren mee geweest zijn. In concours 1.078 duiven van 84 deelnemers. De snelste duif vloog ruim 69 kilometer per uur en de laatste prijsduif vloog nog ruim 59 kilometer per uur.

De laatste vlucht betekent dat ook voor de categorie Jonge duiven (Mid)fond de eindstanden van de kampioenschappen opgemaakt zijn. Hokkampioen is met voorsprong geworden Hok Reijnen-Bolton-Hoogh uit Alphen knap gevolgd door Bert Ossenblok uit Sprang-Capelle en Team Hibowa uit Waalwijk. De beste twee duiven zijn van de Comb. L. Stabel & Zn. uit Goirle.

De winnaars van de Sponsorcompetitie Fond zijn geworden Ploeg 4 bestaande uit Gerwin Timmermans, Wout Spierings, Bert Ossenblok, Albert van Dongen, Comb. op ’t Hoog-Denissen, Comb. L. Stabel & Zn., Hok Reijnen-Bolton, Jos van Dun en Wil Ketelaars.

Ik wil onze rekenaars bedanken voor hun accurate werkzaamheden en natuurlijk al onze vrijwilligers van de verenigingen, mijn college bestuursleden en natuurlijk onze sponsors en last but not least onze deelnemers.

 

De TOPTIEN

 

Wij weten allemaal dat Gert van den Bogaard uit Rijen al jaren bezig is een hok met postduiven op te bouwen en met succes. Op deze prachtige Orleans wint Gert de 1e prijs. Proficiat.

Wederom een topuitslag voor de Comb. L. Stabel & Zn. uit Goirle. Doe het maar eens na van begin seizoen tot einde seizoen top presteren vergt veel inzet. Deze mooie Orleans de prijzen 2, 3 en 5 te beginnen met de bovenste van de lijst. Klasse.

Over Hok Reijnen-Bolton-Hoogh uit Alphen kan het zelfde gezegd worden. Van het begin tot het einde presteren. Deze Orleans de prijzen 4, 6 en 7.

Hoofdsponsor Ronny van Tilburg uit Baarle-Hertog klampt aan en wint fraai de prijzen 8 en 9.

Peter Akkermans van de PV Tilburg knap de 10e prijs met zijn eerste getekende.

Christ van der Linden

 

 

 

Aktiviteiten 

Mocht u vereniging aktiviteiten organiseren, geef deze dan door zodat de info op onze website kan worden geplaatst. De info kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Additional information